На Прикарпатті збираються перерахувати результати виборів у одному з округів

Поділитися
© police.ge
Івано-Франківська обласна виборча комісія ухвалила рішення провести перерахунок голосів виборців у одномандатному мажоритарному окрузі № 28 у Рогатинському районі на виборах депутатів обласної ради.
Івано-Франківська обласна виборча комісія ухвалила рішення провести перерахунок голосів виборців у одномандатному мажоритарному окрузі № 28 у Рогатинському районі на виборах депутатів обласної ради. Згідно з повідомленнями преси, відповідне рішення було прийнято більшістю голосів виборчої комісії на підставі постанови Івано-Франківського окружного адміністративного суду. В одномандатний мажоритарний округ № 28 входить 18 населених пунктів району, в яких проживає більше 12 тисяч виборців. За мандат в обласну раду в цьому окрузі змагаються начальник головного управління освіти й науки Івано-Франківської облдержадміністрації Зінаїда Болюк від УНП та директор спільного українсько-польського підприємства «Галпласт» Сергій Насалик від Української партії. Різниця між кандидатами становить усього три голоси виборців на користь Болюк. Обласна виборча комісія 9 листопада оголосила склад обласної ради кількостю 112 депутатів замість 114 через те, що в двох мажоритарних округах тривають судові суперечки.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі