«Наша Україна» та УНП вимагають заборонити Зюганову в'їзд до України

Поділитися
© DenKos, panoramio.com
Партія «Наша Україна» і Українська народна партія вимагають заборонити лідеру КПРФ Геннадію Зюганову в'їзд до України. Про це йдеться в оприлюднених у середу, 18 серпня, заявах партій.
Партія «Наша Україна» і Українська народна партія вимагають заборонити лідеру КПРФ Геннадію Зюганову в'їзд до України. Про це йдеться в оприлюднених у середу, 18 серпня, заявах партій. Так, «Наша Україна» звертає увагу української громадськості, президента Віктора Януковича, Міністерства закордонних справ і правоохоронних органів на загрозливу тенденцію останніх місяців, яка полягає в прогресуючому нехтуванні громадянями іноземної держави української державності та її територіальної цілісності. «Переконані, що причиною цієї тенденції є відчуття повної безкарності, породжене відсутністю адекватної реакції з боку нової української влади на попередні випади. Тому наполягаємо на відновленні заборони на в'їзд до нашої країни особам, які дозволяють собі демонстративну зневагу до українців і України», - йдеться в заяві. УНП у свою чергу підкреслює, лідер КПРФ, всупереч чинному законодавству про місцеві вибори, закликає голосувати за Комуністичну партію України. «Негайно вислати з України лідера Комуністичної партії Російської Федерації Геннадія Зюганова за його заклики до об'єднання Росії, України та Білорусі», - наголошується в заяві. УНП також переконана, що МЗС України має оголосити російського комуніста персоною нон-грата. Як повідомлялося, напередодні в Криму Зюганов заявив, що вважає спільною трагедією України, Росії та Білорусі те, що в 1991 році розпався Радянський Союз. Возз'єднання та взаємодія цих трьох держав він назвав своєю «головним стратегічним завданням».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі