Німецькі урядовці ігноруватимуть гру своєї збірної у Харкові через солідарність з Тимошенко

Поділитися
© football.ua
Німецькі урядовці відмовляються їхати на гру своєї збірної на Євро-2012 у Харків на знак протесту проти утримання Юлії Тимошенко в Харківській колонії. Натомість на гру Німеччини проти Португалії, яка пройде у Львові, зареєструвалось вже п’ять чиновників уряду Меркель.

Члени кабінету Ангели Меркель відмовляються їхати на гру німецької збірної на Євро-2012, яка відбудеться в Харкові. Про це повідомляють джерела Die Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Гра збірної Німеччини проти Голландії відбудеться в Харкові, і за даними видання, жоден з членів уряду не збирається відвідувати цю гру на знак протесту проти утримання Юлії Тимошенко в Харківській колонії.

У свою чергу на гру Німеччини проти Португалії, яка пройде у Львові, зареєструвалось вже п’ять чиновників уряду Меркель.

«Федеральний уряд знає про політичну чутливість проблеми та несе відповідальність за ставлення до цього», - зазначив уповноважений Німеччини з прав людини Маркус Льонінг, коментуючи можливі наслідки дій німецької влади.

Як відомом, посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот вважає, що в даний час немає приводу для зустрічі президента України Віктора Януковича з Меркель. «На даний момент безпосереднього приводу для такої зустрічі немає. Якщо Німеччина стане учасником фінального матчу (Євро-2012), то, можливо, такий привід з'явиться», - сказав він. Як відомо, остання зустріч Януковича і Меркель відбулася у Варшаві у вересні 2011 року. !zn

Читайте також:

Берлін не визнає нового суду над Тимошенко та її соратниками

Меркель пообіцяла, що не залишить Тимошенко в біді

Німецький посол не бачить приводів для зустрічі Меркель з Януковичем

Посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гамзьот: «Перспектива з’явиться тоді, коли в Україні буде побудована «Європа»

Чоловік Тимошенко вимагає у Путіна й Обами запобігти її вбивству

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі