Німецькі лікарі проти присутності Тимошенко в суді 10 липня

Поділитися
© president.lt
Німецькі лікарі не рекомендують Тимошенко брати участь у завтрашньому суді, повідомив її захисник Сергій Власенко. У лікарню до екс-прем'єра фактично в повному складі вже прибули народні депутати від "БЮТ-Батьківщина" - щоб "не допустити протиправних дій стосовно Тимошенко".

Лікарі берлінської клініки "Шаріте" не рекомендують екс-прем'єру Юлії Тимошенко брати участь у засіданні Київського райсуду в справі ЄЕСУ у вівторок, 10 липня, заявив її захисник Сергій Власенко.

"Лікарі не рекомендують Юлії Володимирівні брати участь у завтрашньому судовому засіданні, оскільки це може істотно вплинути на процес лікування. Юлія Володимирівна строго виконує всі рекомендації лікаря, який її лікує", - сказав він журналіста біля ЦКЛ №5 у понеділок, 9 липня.

Власенко також підтвердив, що був присутнім на зустрічі Тимошенко з представниками Європарламенту, але відмовився від коментарів з того приводу.

"До закінчення місії Європарламенту прийнято рішення не коментувати. Єдине, що можу зараз сказати, обговорювався як хід справи Юлії Володимирівни, так і загальнополітична ситуація", - сказав захисник.

Зараз на території ЦКЛ № 5 знаходяться народні депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" фактично в повному складі. "Фракція перебуває з метою не допустити протиправних дій стосовно Тимошенко. І прийнято рішення про те, що депутати фракції будуть перебувати тут до ранку", - сказав народний депутат Олександр Сочка.

Нагадаємо, 11 жовтня 2011 Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за Перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

На даний час Тимошенко перебуває на лікуванні в лікарні «Укрзалізниці» (Харків). Процес реабілітації екс-прем'єра спостерігають і супроводжують німецькі медики.

У другій справі проти Тимошенко (справа корпорації ЄЕСУ) Київський районний суд Харкова прийняв рішення про призначення судово-медичної експертизи стану здоров'я екс-прем'єра, яку треба надати на наступне засідання, яке призначене на вівторок, 10 липня. !zn

Читайте також:

Суд над Тимошенко щодо ЄЕСУ перенесли на 10 липня

Захист просить дати Тимошенко «нормально повболівати»


ЄЕСУ завдала шкоди державі на 30 мільйонів, - СБУ

Україна відзвітувала перед Європою про лікування Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі