Німецький лікар: Тимошенко для лікування не вистачає басейну

Поділитися
© president.lt
Німецький лікар, який займається лікуванням Тимошенко, рекомендує для її якнайшвидшого одужання водні процедури, для яких необхідний басейн.

Лікарка лікарні берлінської клініки «Шаріте» Аннет Райсхауер, яка займається лікуванням екс-прем'єра Юлії Тимошенко, заявила, що її підопічній для лікування не вистачає басейну.

«У тому, що Тимошенко серйозно хвора, немає жодного сумніву. У неї 5 жовтня 2011 року була зареєстрована міжхребцева грижа з компресією третього спинномозкового нервового закінчення справа у тазостегновій області, яка викликає сильний біль і є причиною паралічу», - розповіла лікар.

«5 листопада того ж року було зареєстровано гостре погіршення стану, яке призвело до хронічного больового синдрому, вторинних скелетно-м'язових уражень і м'язової атрофії. Тому треба робити все можливе для лікування цієї хвороби у відповідності з існуючими стандартами», - підкреслила Аннет Райсхауер.

Окрім того лікарка заявила, що часину пасивних терапевтичних заходів буде скорочено на користь активних. «Це для того, щоб Тимошенко могла все більш активно рухатися», - поділилася доктор секретами лікування.

Однак вона поскаржилася: «На жаль, плавання неможливе. Басейну там немає. Але лікувальну гімнастику можна проводити».

Раніше повідомлялося про те, що Тимошенко хоче лікуватися в Києві, а не Харкові, а також перебувати під домашнім арештом, а не в тюрмі.

Нагадаємо, 9 травня Тимошенко була госпіталізована у ЦКЛ № 5 після 20-денного голодування. З 9 по 17 травня лікування екс-прем'єра та її вихід з голодування проходили під наглядом лікаря клініки «Шаріте» Лутца Хармса. 21 травня його змінила Аннет Райсхауер, вона поїхала 27 травня. 2 червня у клініку знову прибув доктор Хармс, який починав лікування екс-прем'єра. !zn

Читайте також:

Повне одужання Тимошенко може зайняти півроку

Нова лікар Тимошенко відмовилася від ікри і вигнала депутатів з палати екс-прем'єра


До Тимошенко прибула новий лікар з клініки «Шаріте»


МОЗ запевняє, що Тимошенко краще: тиск у нормі, є надбавка у вазі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі