Нємцов: Для Путіна весь світ - вороги, і Україна не виняток

Поділитися
© livescience.com
Раніше Путін воював з Україною, тому що там Ющенко, тепер він воює з Україною, тому що там Янукович, вважає Нємцов.

Російський опозиціонер Борис Нємцов вважає, що після обрання Володимира Путіна президентом РФ Україну «не чекає нічого хорошого». Про це він сказав кореспонденту УНІАН у ході акції «Біле кільце» в центрі Москви.

«У відносинах двох країн не буде нічого доброго. Я думаю, конфліктність буде дуже високою, він (Путін - ред.) скрізь бачить ворогів і шукає цих ворогів. Україна в цьому сенсі дуже вдалий для нього об'єкт», - сказав Нємцов.

Він переконаний, що подальше перебування Путіна при владі небезпечне і для Росії, і для російсько-українських відносин.

Україна, як і Грузія, зі слів Нємцова, жодної небезпеки для Росії не становить, але Путін нібито розглядає їх як ворогів.

«Путін говорив, що ми воюємо з Україною, тому що там Ющенко, тепер він воює з Україною, тому що там Янукович, - зазначив російський опозиціонер. - У мене таке відчуття, що хто б не був лідером в Україні, він все одно буде ворог Путіна. Для нього ворог - вся земна куля, і Україна не виняток. Ви не думайте, що ви якісь унікальні».

Він також назвав сьогоднішню акцію «Велике біле кільце» дуже вдалою, оскільки на Садове кільце вийшло дуже багато людей, незважаючи на заяви «путінської пропаганди», що ніхто не прийде.

«Це акція солідарності усіх людей, у яких є гідність, солідарності проти шахраїв і злодіїв, проти фальсифікації на виборах», - сказав Б.Нємцов і підкреслив, що головне гасло на виборах Президента РФ – «жодного голосу за Путіна».

При цьому він повідомив, що прийде голосувати, і перекреслить бюлетень. «Я вважаю, що вибори апріорі сфальсифіковані», - заявив Б.Нємцов.

Нагадаємо, що Віктор Янукович має намір провести з Володимиром Путіним газові переговори після президентських виборів у Росії 4 березня. !zn

Читайте також

Кремль замкнули в «Біле кільце»

Янукович обговорить газові питання з Путіним після виборів у Росії

Путін: Росія не планує виводити флот з Севастополя

Вірусне відео про арешт Путіна стало абсолютним хітом рунету. 3 млн переглядів за два дні (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі