Обама пригостив виборців власним пивом, яке варить в Білому Домі

Поділитися
© stroymart.com.ua
У вівторок один з жителів містечка Ноксвілл в Огайо, де Обама зустрічався з виборцями, поцікавився, як поживає білодомівська пивоварня, президент попросив помічників принести з його автобуса пляшку і подарував її співвітчизнику.

Президент США Барак Обама продовжує готувати власне пиво у своїй столичній резиденції на Пенсильванія-авеню, 1600 і запасається ним на час передвиборчих поїздок по країні.

Про те, що Обама купив на свої гроші міні-пивоварню і встановив її в Білому домі, весь світ дізнався восени минулого року, коли президент пригостив своїм пивом американського сержанта, нагородженого медаллю за відвагу.

Коли у вівторок один з жителів містечка Ноксвілл в Огайо, де Обама зустрічався з виборцями, поцікавився, як поживає білодомівська пивоварня, президент попросив помічників принести з його автобуса пляшку і подарував її співвітчизнику. Фірмова етикетка з написом "Медовий ель з Білого дому" не залишала сумнівів у тому, де був зварений бурштиновий напій.

Після цього журналісти закидали прес-секретаря Білого дому Джея Карні питаннями на пивну тематику. Той розповів, що в Білому домі продовжують варити як світле, так і темне пиво. "Я куштував тільки світле, освіжає нормально", - зізнався Карні.

Раніше помічники президента розповідали, що в його міні-пивоварні готують пиво кількох сортів, але кожне - з медовими добавками, в тому числі "Медове світле" та "Медовий портер". Мед для них збирають з бджолиного вулика на городі, який скопала в саду Білого дому перша леді США Мішель Обама.

Своєї любові до пива Обама ніколи не приховував. Він, наприклад, відверто насолоджувався "Гінесом" під час візиту до Ірландії і кілька разів укладав з лідерами інших країн парі на ящик пива за результатами спортивних матчів. Під час передвиборчої поїздки в Огайо він також не відмовив собі в задоволенні випити келих цього напою. Щоправда, не з Білого дому, а з місцевого пабу під назвою "Заправна станція" в містечку Сідар-Фоллс, де продовжилися його зустрічі з виборцями.

Таким чином, Обама залишиться в історії не тільки як перший темношкірий президент США, але і як перший господар Білого дому, який відкрив там пивне міні-виробництво. Відомо, що перші американські президенти, в тому числі Джордж Вашингтон і Томас Джефферсон, теж були великими прихильниками цього напою і самі готували його у власних пивоварнях. Але вони - на відміну від Обами - робили це у своїх маєтках. !zn

Читайте також:

Дослідження показали, що Обама - нащадок першого африканця, який став довічним рабом в США


Американці віддають перевагу Обамі в якості захисника від інопланетян

Барак Обама образив турків, поговоривши з турецьким прем’єром з битою в руках (фото)

Ромні звинуватив Обаму в зраді Польщі і Чехії на догоду Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі