Об'єднана опозиція слідом за Партією регіонів подала у Центрвиборчком документи

Поділитися
Об'єднана опозиція "Батьківщина" подала до ЦВК списки, в яких "немає акторів, співаків, спортсменів, письменників, а лише професійні політики, правознавці, люди, які працювали в місцевому самоврядуванні".

Об'єднана опозиція "Батьківщина" подала документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації своїх кандидатів у народні депутати.

Вранці 3 серпня лідери партій, що створили Об'єднану опозицію "Батьківщина", прийшли до Центрвиборчкому віддати документи для реєстрації. До ЦВК прибули лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, лідер Народного руху України Борис Тарасюк, лідер партії "Реформи і порядок" Сергій Соболєв, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко та дружина лідера партії "Народна самооборона" Юрія Луценка Ірина.

- Тимошенко не бачила остаточного списку Об'єднаної опозиції

Документи були зібрані у трьох великих коробках з написом "Об'єднана опозиція".

Лідерів партій супроводжували близько 10 прихильників, які тримали прапори Об'єднаної опозиції.

Турчинов зазначив, що гроші на заставу для реєстрації у ЦВК були зняті з безготівкового рахунку партії "Батьківщина". "Це безготівкові гроші, які "Батьківщина" перерахувала не тільки за список, а й за мажоритарних кандидатів у депутати, яких ми висунули на з'їзді", - сказав він на брифінгу біля ЦВК.

Перший заступник лідера партії "Батьківщина" підкреслив, що списки кандидатів у депутати не змінилися і залишаються такими ж, якими були затверджені на з'їзді.

- Луценко незадоволений списками опозиції: Мало активних бійців, є небезпека «тушканізації»

У свою чергу, Яценюк підкреслив, що опозиційний виборчий список сформований за рішенням 7 партій. "Звичайно ж, список міг би бути кращим, тому що у нас немає акторів, співаків, спортсменів, письменників - у нас професійні політики, правознавці, люди, які працювали у місцевому самоврядуванні", - сказав він.

Як відомо, у понеділок, 30 липня, Об'єднана опозиція оприлюднила свій виборчий список. Список викликав неоднозначну реакцію. Зокрема, два нардепа від БЮТ Сергій Міщенко і Вадим Коротюк, не знайшовши своїх прізвищ у прохідній частині, на позачерговому засіданні Ради оголосили про вихід з фракції. !zn

Читайте також:

Об'єднана опозиція випереджає Партію регіонів на виборах, - опитування

Оприлюднена перша сотня списку Партії регіонів

«Батьківщина» спростувала чутки про бунт у лавах опозиції через виборчий список

Центрвиборчком ухвалить рішення щодо Тимошенко і Луценка після надходження документів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі