Огризко: Україна могла б вступити до Євросоюзу через 12-13 років

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Колишній міністр закордонних справ, заступник голови політради партії «Наша України» Володимир Огризко вважає можливим вступ України до Європейського Союзу через 12-13 років. Про це він сказав в ефірі «5 каналу» в п'ятницю, 9 грудня.

«Якби ситуація була б нормальною і почали роботу з 1 січня 2012 року, то на угоду про асоціацію я дав би 6-7 років для того, щоб виконати всі ці речі й після цього 3-4, максимум 5 років на остаточні переговори про вступ. Десь 12-13 років, і Україна могла б справді приєднаєтися до європейських країн», - сказав В. Огризко.

За його словами, якщо угоду про асоціацію України з ЄС буде заблоковано, то це означатиме, що деякі європейські країни беруть на себе надзвичайно високу політичну відповідальність за те, що вони фактично відрізають Україну від тих демократичних стандартів, про які вони так сильно сьогодні говорять.

На закінчення В. Огризко зазначив, що якщо угоду про асоціацію все-таки буде парафовано, але якщо в Україні й надалі триватимуть політичні переслідування, та цю угоду не буде підписано й ратифіковано.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі