Онопенко підтримує кандидатуру Пилипчука на посаду голови ВСУ

Поділитися
© cvk.gov.ua
Василь Онопенко, термін повноважень якого на посаді голови Верховного суду закінчився 29 вересня, планує підтримати кандидатуру Петра Пилипчука на посаду голови ВСУ.

У той же час, В.Онопенко не виключив, що і сам буде балотуватися на цю посаду. «У житті все буває», - сказав він в інтерв'ю журналістам.

«Зараз я в роздумах. Я, звичайно, підтримую П.Пилипчука. Це прекрасна людина, мій колега, мій заступник. Я думаю, що з точки зору стабілізації у Верховному суді це було б непогано», - сказав В.Онопенко.

Він зазначив, що вони з П.Пилипчуком мають спільні погляди на роботу Верховного суду. «Мої ідеї - це і його ідеї. Ми все робили разом. Тому я, в принципі, прийняв рішення не балотуватися, але в житті все буває», - сказав В.Онопенко.

У той же час, він категорично не погодився з тим, що його рішення не балотуватися на посаду голови ВСУ пов'язане з амністією його зятя Євгена Корнійчука.

Як повідомлялося, 9 грудня Печерський районний суд Києва амністував колишнього першого заступника міністра юстиції Є.Корнійчука.

Нового голову ВСУ мають обрати на пленумі суду 23 грудня. Також на пленумі планується обрати першого заступника та заступників голови суду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі