Опозиція буде вимагати зберігати виборчу документацію протягом 5 років

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Опозиція наполягатиме на фіксації в законі про вибори народних депутатів норми про обов'язкове зберігання протягом п'яти років всієї виборчої документації та бюлетенів, повідомив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

«Опозиція наполягатиме на тому, щоб закон містив норму про зберігання бюлетенів та документів комісій протягом 5 років», - сказав М. Томенко.

За його словами, це необхідно, щоб люди, які працюють у виборчих комісіях, розуміли, що спроба використовувати моменти для фальсифікації виборів може закінчитися порушенням проти них кримінальних справ.

Як сказав М. Томенко, надзвичайно важливо сьогодні координувати дії опозиції з підготовки членів виборчих комісій. «Важливо не допустити, щоб у виборчі комісії від опозиційних партій пройшли люди, які будуть підтримувати владу», - зазначив він.

Водночас віце-спікер зауважив, що з оптимізмом дивиться на майбутню виборчу кампанію. «Наші опоненти говорять, що серед українців найбільше зрадників, і політичних у тому числі. Це неправда. Але наші політичні зрадники найкращі в світі, тому що вони, працюючи у владі, інформують і будуть інформувати про можливі фальсифікації», - сказав М. Томенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі