Опозиція попросила ПАРЄ позбавити повноважень українську делегацію

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
БЮТ і НУНС попросили ПАРЄ позбавити повноважень українську делегацію. Мотивом послужив перехід до Партії регіонів трьох депутатів.

Представники української опозиції звернулися до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з проханням про позбавлення повноважень української делегації. За інформацією джерела «Української правди» зі Страсбурга, де проходить зимова сесія ПАРЄ, 18 січня до президента Парламентської асамблеї М.Чавушоглу надійшов лист за підписом голів фракцій «БЮТ-Батьківщина» і НУНС Андрія Кожем'якіна та Миколи Мартиненка, в якому вони просять усунути дисбаланс в українській делегації.

У своїх зверненнях БЮТ і НУНС вказують на те, що три члени української делегації, які визначені як представники опозиції, насправді не є такими і приєдналися до Партії регіонів. Йдеться про Валерія Писаренка, Володимира Пилипенка та Олександра Фельдмана.

У кінці листа опозиція просить президента ПАРЄ не визнавати мандати трьох вищезгаданих депутатів і поставити на порядок денний питання позбавлення української делегації повноважень представляти Україну у ПАРЄ.

Нагадаємо, у четвер, 26 січня, у Страсбурзі відбудуться дебати з питання функціонування демократичних інституцій в Україні. !zn

Читайте також:

Сестра Льовочкіна буде представляти Україну в моніторинговому комітеті ПАРЄ

«Батьківщина» буде домагатися санкцій ЄС проти Кірєєва, Фролової та інших

ПАРЄ і ОБСЄ зафіксували часті порушення на виборах у Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі