Опозиційні депутати відмовилися від київських квартир

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Мажоритарник Леонід Ємець заявив, що депутати від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» не будуть звертатися до Верховної Ради за бюджетними квартирами.

Депутати від Об'єднаної опозиції прийняли рішення не звертатися до Верховної Ради щодо надання їм житла. Про це у своєму Facebook написав новообраний депутат-мажоритарник Леонід Ємець.

«Офіційно повідомляю, що депутатами від «Батьківщини» прийнято рішення не звертатися за бюджетними квартирами», - написав він.

Як відомо, 28 листопада глава регламентного комітету Володимир Макеєнко розповів, що вже 180 новообраних депутатів написали заяви на отримання житла у Києві. Він говорив, що заявки подавали представники всіх політичних сил, які пройшли до парламенту.

«Такого напливу заяв не було ніколи», - сказав Макеєнко.

Це пов'язано з тим, пояснив Макеєнко, що дуже багато нових народних депутатів обрані в регіонах і до цього не проживали у Києві. У той же час він не став уточнювати, представники якої політичної сили найбільше написали заяв.

«Від усіх», - сказав депутат, відповідаючи на питання про те, від депутатів яких політсил надійшли заяви на надання житла. !zn

Читайте також:

Новообрані депутати подали рекордну кількість заяв на житло у Києві

У Раді запевняють, що депутатам більше не видають квартири

Прізвища депутатів ВР, які отримали безкоштовно 15 квартир, засекретили

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі