Опозиція закликала людей до безстрокової акції протесту

Поділитися
Опозиція закликала людей до безстрокової акції протесту
Лідери опозиції на площі перед ЦВК закликали народ до безстрокової всеукраїнської акції протесту проти фальсифікації виборів, якщо їхні вимоги не буде виконано. Опозиціонери зізналися, що плану дій у них немає, але попросили людей не розходитися - залишитися ночувати біля Центрвиборчкому.

Лідери «УДАРу», «Свободи» і «Батьківщини» на площі перед ЦВК заявили про безстрокову всеукраїнську акцію протесту у випадку, якщо їхні вимоги, які були передані главі Центрвиборчкому Володимиру Шаповалу за результатами виборів, не будуть враховані керівництвом ЦВК.

"Ми будемо стояти доти, поки вони не дадуть нам відповідь на наші вимоги. Зараз ми підемо і повернемося о 18 годині, коли нам обіцяли дати відповідь. Якщо наші вимоги не будуть виконані, ми будемо стояти, поки не зможемо захистити вибір народу", - зокрема, заявив Яценюк.

Перед цим Яценюк закликав людей залишатися під ЦВК до вечора і ночувати.

У свою чергу Тягнибок заявив:

"Ми не просто зробили заяви, ми починаємо акції протесту. Це буде безстрокова акція. Ми не тільки в кабінетах будемо відстоювати результати, а й розраховуємо на підтримку. Це буде всеукраїнська акція протесту".

Пізніше Віталій Кличко на питання, чи є єдиний узгоджений план в опозиції у випадку, якщо їхні вимоги не будуть виконані, відповів:

"Поки плану немає, але у нас одна мета - не допустити фальсифікацій. Щодо того, які у нас будуть дії, будемо вирішувати по ситуації".

При цьому він запевнив, що жодної проплаченої людини на площі немає. На прохання журналістів він звернувся до людей із запитанням, хто їх привіз на акцію протесту.

Ніхто не відповів, що отримав гроші, проте деякі зізналися, що були звезені за власні гроші організованим автобусом. !zn

Читайте також:

«УДАР» також готовий відмовитися від депутатства. У ПР вважають це «дурістю»

Тягнибок: Ми не помаранчеві, не пробачимо фальсифікаторів, всі сядуть

Литвин упевнений, що опозиція не відмовиться від депутатських мандатів

Лідери опозиційних партій вимагають від ЦВК прозоро підраховувати голоси

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі