Опозиція просить Тимошенко не робити владі подарунок і припинити голодування

Поділитися
Лідери партій, що входять до складу об'єднаної опозиції, відзначають, що два тижні голодування несуть пряму загрозу здоров'ю Тимошенко.

Комітет опору диктатурі просить лідера партії «Батьківщина», екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко припинити голодування.

Про це йдеться в оприлюдненому зверненні комітету до екс-прем'єра.

«Ми, лідери партій-учасниць Комітету опору диктатурі, як і мільйони ваших соратників у боротьбі за кращу долю нашої країни, розуміємо, що місяці переслідувань режимом (президента Віктора) Януковича, поневірянь у так званих «судах», систематичного знущання і звіриного побиття покидьками в погонах змусили вас вдатися до крайньої форми протесту», - йдеться у зверненні.

Лідери партій, що входять до складу об'єднаної опозиції, відзначають, що два тижні голодування несуть пряму загрозу здоров'ю Тимошенко.

«Ми просимо вас не ризикувати власним життям. Не робіть режиму такий подарунок, оскільки вони саме про це і мріють. Сьогодні, коли вплив Януковича здається найбільшим, - ви, як ніколи потрібні країні. Потрібні людям», - йдеться у зверненні.

В Держпенітенціарній службі неофіційно підтвердили, що Тимошенко голодує

«Ви як ніхто розумієте, що цей режим готовий фізично винищити всіх, хто бачить нашу країну незалежною і демократичною, а людей - сильними і багатими. Вони давно б замордували всіх, якби їм не були потрібні раби на їхніх підприємствах і обслуга для їхнього «Межигір'я».

За сотні років боротьби за свободу і власну гідність наш народ бачив різних негідників. Діючий режим Януковича - лише один з таких, але впевнені, що і він так само буде викинутий в небуття. Влада бандитів і садистів в погонах, яка тільки й уміє, що віддавати злочинні накази, грабувати країну і бити жінок по тюрмах - приречена», - переконані в опозиції.

«Шановна Юліє Володимирівно, ми наполегливо просимо вас припинити голодування, адже ваше життя належить Богу і Україні! Ми використовуємо всі доступні засоби для повалення знахабнілого режиму», - зазначають лідери партій-учасниць Комітету опору диктатурі.

Нагадаємо, Тимошенко оголосила голодування 20 квітня на знак протесту проти жорстокого поводження і застосування фізичної сили під час примусової госпіталізації у харківську лікарню.

В Україні із солідарності з Тимошенко голодують понад 50 громадян. Крім того, колишній сенатор Чехії від Партії громадянських демократів Властіміл Сегнал почав голодування на знак солідарності з екс-прем'єром України. !zn

Читайте також:

Керівництво Качанівської колонії запевняє, що Тимошенко добре виглядає і навіть жартує

Тюремники, причетні до скандалу з побиттям Тимошенко, поскаржилися, що їм погрожують

Українська інтелігенція просить Тимошенко «не робити подарунок режиму»

У мережі з'явилися знімки синців Тимошенко (фото)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі