Опозиція розповіла Заходу, кого не треба випускати з України

Поділитися
Представники партії «Батьківщина» направили керівникам Європейського Союзу і США списки українців, проти яких необхідно, на їхню думку, застосувати санкції.

Партія «Батьківщина» передала представникам Євросоюзу і США списки українських чиновників, щодо яких повинні застосовуватися санкції. Про це повідомив перший заступник голови партії Григорій Немиря в ефірі телеканалу ТВі.

«Ми підготували і передали, тим, хто до нас звертався, як у Сполучених Штатах, так і в країнах Європейського Союзу, два списки», - розповів він.

«Один короткий, «шорт-ліст» такий, 13 прізвищ посадових осіб, політиків, суддів та працівників прокуратури і СБУ, які, на нашу думку, найбільш одіозні і є першими кандидатами на застосування обмежувальних санкцій», - уточнив політик.

«Інший список - 54 людини - він розширений. Не буду зараз його розкривати, тому що, я думаю, передчасно сьогодні говорити, що вже завтра можуть такі санкції застосовуватися», - підсумував Немиря.

Нагадаємо, нещодавно в адміністрації українського президента заявили, що не вірять у реальність санкцій США щодо української влади. !zn

Читайте також:

Резолюція Європарламенту - це удар по кожному українцеві, який «тихо бурчав на кухні», - Огризко


У Януковича не вірять у реальність санкцій з боку США

Хорошковський: Україна налаштована вирішити питання, озвучені у резолюції Європарламенту

Європарламент закликав Україну негайно звільнити політв'язнів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі