Партія Кличка пообіцяла захистити своїх депутатів від тиску влади

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
«УДАР» неодноразово заявляв про неможливість створення будь-яких альянсів з Партією регіонів. Мають намір задіяти всі законні методи, щоб їхні депутати не стали «тушками».

Партія «УДАР» буде використовувати всі можливі методи захисту своїх новообраних депутатів, на яких сьогодні тиснуть представники влади з метою переманити в провладну більшість у Раді. Про це заявив заступник голови партії «УДАР» Віталій Ковальчук, повідомляє прес-служба партії.

На думку політика, Партія регіонів сьогодні не може бути впевнена в формуванні безумовної більшості в парламенті. Ковальчук зазначив: для того, щоб зібрати більшість голосів у ВР, партія влади вдається до тиску на новообраних народних депутатів від інших політичних сил.

«Ми сьогодні бачимо спроби влади тиснути на депутатів з вимогою приєднатися до провладної більшості. Це і погрози створити конкретні проблеми в бізнесі для наших колег, які займалися бізнесом, і психологічний тиск на наших партійців та їх сім'ї. Тобто застосовуються всі на сьогодні відомі нам способи залякування, тиску та інші методи впливу», - сказав Ковальчук.

- «УДАР» заманюють у парламентську більшість: у Кличка скаржаться на тиск і погрози


Разом з тим він підкреслив, що «УДАР» використовуватиме всі законні методи захисту представників партії в парламенті. «Ми попередили всіх, хто звертався до наших колег, - якщо вони не припинять спроби тиску на членів нашої команди, ми будемо використовувати всі публічні методи захисту», - зазначив політик.

Ковальчук підкреслив, що партія «УДАР» неодноразово заявляла про неможливість створення будь-яких альянсів з Партією регіонів та її сателітами. Він висловив переконання, що жоден з представників опозиційних сил у парламенті не стане перебіжчиком. «Ми всі розуміємо, що головний критерій учинків людини - це совість. Тому змінити можна тільки один раз», - зазначив Ковальчук. !zn

Читайте також:

В офіс чоловіка Лесі Оробець увірвалися невідомі в масках

Опозиція хоче зіграти на розбіжностях між КПУ і Партією регіонів

Кличко попросив європейців ввести санкції проти фальсифікаторів виборів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі