Партія регіонів піариться на законі про мови, - Симоненко

Поділитися
Симоненко впевнений, що мовне питання було піднято напередодні виборів саме з метою відвернути увагу людей від серйозних соціально-економічних проблем, що накопичилися в країні за останній час.

Закон "Про основи державної мовної політики" - це передвиборчий піар Партії Регіонів, стверджує лідер українських комуністів Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ у четвер.

"Прийняття закону "Про основи державної мовної політики"- це передвиборчий піар Партії регіонів", - заявив він під час робочого візиту у Донецьку область.

Симоненко впевнений, що мовне питання було піднято напередодні виборів саме з метою відвернути увагу людей від серйозних соціально-економічних проблем, що накопичилися в країні за останній час. "Насправді, людей зараз цікавить, чому не зростають зарплати, а ростуть ціни, чому піднімаються тарифи на житлово-комунальні послуги, чому немає безкоштовних освіти та медицини", - підкреслив він.

Лідер КПУ пояснив, що рішення голосувати за цей закон було прийнято, оскільки узгоджувалося з ратифікованою Україною Європейською хартією мов національних меншин.

При цьому Симоненко підкреслив, що Компартія у своїй програмі наполягає на наданні російській мові статусу другої державної. "Такий крок повинен бути зроблений після проведення всенародного референдуму з цього питання", - сказав лідер КПУ. !zn

Читайте також:

Симоненко приписав комуністам основну заслугу в розвитку української мови

Мартинюк пророкує Компартії 15% голосів

Поки Литвин думає: «Бути чи не бути», закон про мови може підписати Мартинюк, - ПР

Кримські татари вимагають закрити сталіністові Симоненку в’їзд до Європи

Симоненко виправдовував у Раді депортацію кримських татар Сталіним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі