Партія регіонів у 75 разів випереджає опозицію за кількістю позитиву на телебаченні

Поділитися
© partyofregions.com
Телебачення перед виборами продовжує розхвалювати влада. Про опозицію - або погано, або нічого. Порівняно збалансовані за змістом політичні новини - на Новому каналі, СТБ та 1+1.

Про Партію регіонів на центральному телебаченні позитивної інформації у 75 разів більше, ніж про опозицію. Про це свідчать дані медіа-моніторингу, проведеного комітетом "Рівність можливостей".

Відповідно до дослідження, лідери за обсягом виборчого контенту серед загальнонаціональних телеканалів: ТВі (46%), Перший національний (28%) і Новий канал (27%).

«Порівняно збалансовані за змістом політичні новини - на Новому каналі, СТБ та 1+1. У той же час сюжети з ознаками замовних є і в цих мас-медіа», - зазначили у комітеті.

Всеукраїнська преса продовжує приділяти увагу здебільшого лідерам виборчих перегонів. Трохи більше на цьому тижні писали про "Удар" у зв'язку з боєм Віталія Кличка з Мануелем Чарром, проте його показники в 10 разів менші, ніж Партії регіонів, і втричі менші, ніж «Батьківщини».

Загальнонаціональний та регіональний моніторинг ЗМІ про рівень якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб'єктів виборчого процесу проводять асоціація «Спільний простір» спільно з комітетом «Рівність можливостей» в рамках спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу (проект «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі»).

Вибірка охоплює 229 ЗМІ, серед яких - провідні загальнонаціональні медіа, а також телеканали, газети та інтернет-сайти по всій Україні. !zn

Читайте також:

Під час виборчої кампанії в українських ЗМІ домінують регіонали

Регіонал попросив журналістів припинити зйомку: «Чуєш, прибери цю камеру звідси» (ВІДЕО)

У Києві невідомі напали на активістів, які агітували проти Партії регіонів (ВІДЕО)

Тільки 14% українців вірять в чесні вибори

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі