Партія регіонів отримала в кримському парламенті 80 місць зі 100

Поділитися
За результатами виборів до місцевих органів влади, що проходили 31 жовтня, Партія регіонів отримала 80 з 100 місць у Верховній Раді Автономної республіки Крим.
За результатами виборів до місцевих органів влади, що проходили 31 жовтня, Партія регіонів отримала 80 з 100 місць у Верховній Раді Автономної республіки Крим.Відповідно до рішень виборчої комісії автономії, що були опубліковані в суботу, 6 листопада, на її офіційному сайті, кандидати від Партії регіонів перемогли в 48 з 50 мажоритарних округів Криму, а на виборах за партійними списками регіонали отримали 32 мандати. Крім того, по 5 мандатів за списками отримали КПУ і кримська організація Народного Руху України, які на 2-ому і 3-ому місці у виборчих рейтингах відповідно, а партія «Союз», що на 4-ому місці, отримала 3 депутатських місця в списку. Крім того, ще 2 мандати «Союз» завоював у 2 мажоритарних округах. Таким чином, партія буде представлена в кримському парламенті 5 депутатами. Ще 3 мандати отримали кандидати від партії «Русское единство» і 2 мандати - кандидати від партії «Сильна Україна» - в обох випадках за партійною квотою. Крім Партії регіонів і партії «Союз» ніяка інша сила в мажоритарних колах автономії не перемогла. За матеріалами «Інтерфакс-Україна»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі