Парубій: З «НУ-НС» ще підуть депутати

Поділитися
Депутати «НУ-НС» готові облишити фракцію, якщо набереться достатня кількість парламентаріїв для створення нової. Про це повідомив народний депутат з фракції «НУ-НС» Андрій Парубій.

«Зараз ситуація дещо заморозилась. Якщо на початку осені більша частина депутатів була в повній готовності виходити з фракції у зв'язку з тим, що було заблоковано виключення людей, які стали тушками фракції, то сьогодні ця ситуація є замороженою. І як вона буде розвиватися тепер - складно говорити. Тобто, я думаю, що цей момент буде активізовано, якщо набереться певна кількість депутатів для створення окремої фракції», - зазначив депутат.

Щоправда, А.Парубій вважає, що таких рідкісних виходів із фракції «НУ-НС» буде небагато. За його словами, також великий відбиток наклав Закон «Про вибори народних депутатів», який надає фракціям повноваження при формуванні комісій. Тому фракція не має важливого передвиборчого значення.

Нагадаємо, під час пленарного засідання голова Верховної Ради Володимир Литвин повідомив, що народний депутат Едуард Зейналов вийшов із фракції «НУ-НС».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі