Патріарх Філарет пообіцяв підтримувати патріотичні і демократичні сили

Поділитися
© look.com.ua
Патріарх Київський Філарет заявляє, що Українська православна церква Київського патріархату і надалі буде підтримувати патріотичні та демократичні сили. Про це він сказав, виступаючи на IX з'їзді партії «Наша Україна».
Патріарх Київський Філарет заявляє, що Українська православна церква Київського патріархату і надалі буде підтримувати патріотичні та демократичні сили. Про це він сказав, виступаючи на IX з'їзді партії «Наша Україна».«Наша церква підтримувала і буде підтримувати демократичні, патріотичні сили», — сказав Філарет. За його словами, живучи в нових умовах, українці не повинні опускати руки. «Тому що це випробування на нашу міцність. Якщо ми не боремося, ми не міцнішаєм, і церква завжди була тоді, коли вона боролася, коли вона перебувала у несприятливих умовах», — сказав  патріарх. Він вважає, що так має діяти і народ, приймати випробування Господа і ставати сильнішими. «Тому не падайте духом», — звернувся патріарх до членів партії «Наша Україна». За його словами, Бог подарував українцям незалежну державу, «і він її збереже, але збереже за нашою участю». «Тому вибори, які насуваються, це теж наше випробування. Народ повинен подумати, кого обирати — або незалежність, або відхід на іншу позицію», — сказав патріарх. Він закликав усіх бути мужніми і не відходити від своїх позицій, йти дорогою правди.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі