Пенітенціарна служба показала фото схованки Тимошенко

Поділитися
© ZN.UA
Схованку, замасковану під звичайну книгу (Кримінально-процесуальний кодекс України), було виявлено під час проведення планового огляду приміщення та особистих речей.

Державна пенітенціарна служба України оприлюднила фото дозиметра, який сьогодні вилучили в палаті екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Як відомо, раніше пенітенціарна служба, заявила, що в результаті обшуку було виявлено схованку, де Тимошенко ховала ліки і заборонені прилади. За даними захисника екс-прем'єра Олександра Плахотнюка, у Тимошенко було вилучено два дозиметри.

Сама екс-прем'єр заявила, що дозиметри давали їй можливість незалежно від органів влади контролювати в постійному режимі рівень радіації в приміщеннях, де вона знаходиться.

- У Тимошенко під час обшуку забрали два дозиметри


«За період такого контролю чотири рази дозиметр показував дані, які суттєво перевищують норму, зафіксовану на приладі в накопичувальному режимі. Я планувала передати ці дозиметри найближчим часом моїм захисникам для оприлюднення цієї інформації», - сказала Тимошенко. !zn



Читайте також:

Сусідка по палаті Тимошенко «згадала», як екс-прем'єр качала прес і піднімала гирі (ВІДЕО)

Екс-сусідка по камері Тимошенко заявила, що лист оприлюднений Власенком, писала під диктовку


Тимошенко вибрала ЗМІ, яким готова дати інтерв'ю

Сусідки по камері Тимошенко розповіла про комфортні умови ув'язнення екс-прем'єра. Тимошенко готова спростувати її слова (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі