За вказівкою іноземних медиків Тимошенко видали милиці

Поділитися
За рекомендаціями іноземних медиків, Тимошенко надали милиці. Тюремні лікарі здійснюють постійне спостереження за станом здоров'я ув'язненої.

Управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення відомства виконує всі рекомендації фахівців міжнародної медичної комісії з лікування утриманої екс-прем'єра Юлії Тимошенко і до кінця тижня чекають на додаткові рекомендації німецьких фахівців, повідомляє Державна пенітенціарна служба України.

За інформацією начальника управління охорони здоров'я та медико-санітарного забезпечення Євгенія Полякова, «ми слідуємо тим рекомендаціям, які виписали нам і канадські, і німецькі лікарі».

Медики установи здійснюють постійне спостереження за станом здоров'я Ю.Тимошенко, зокрема, екс-прем'єр була забезпечена ходулями, як і рекомендували німецькі фахівці.

За словами Полякова, в колонії чекають на додаткові рекомендації від німецьких лікарів, які ті обіцяли направити в Україну до кінця поточного тижня.

«У свою чергу, ми готові і надалі в повному обсязі виконувати всі рекомендації щодо лікування утриманої Ю.Тимошенко. Не є винятком і операція пацієнтки, у тому числі за межами Качанівської колонії. Хоча сьогодні питання про хірургічне втручання не стоїть і в своїх висновках медики такий крок не пропонують і не обгрунтовують, ми все одно готові за необхідності забезпечити таку можливість», - запевнив він.

Нагадаємо, 14-15 лютого комісія з німецьких, канадських та українських фахівців обстежувала Ю.Тимошенко в Качанівській виправній колонії.

Член медичної комісії, керівник відділення Інституту нейрохірургії ім.Ромоданова Євген Педаченко заявив у Харкові, що стан здоров'я Ю.Тимошенко не вимагає оперативного втручання.

У свою чергу, захисник Ю.Тимошенко Сергій Власенко стверджує, що незалежні іноземні лікарі констатували важкий стан здоров'я екс-прем'єра, крім того, за його словами, ув'язненій не надали ходунки. !zn

Читайте також:

Іноземні медики знайшли в Тимошенко грижу

Тимошенко готова оприлюднити свій діагноз через брехні влади

Канадські лікарі почали обстеження Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі