Влада спробує використати Євлаха у виборчій кампанії в Києві

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Украина криминальная
Екс-голова земельної комісії Київради Олексій Євлах потрапив під закон України про амністію 2011 року в результаті плідної співпраці зі слідством, надавши повне досьє на «соратників», яке найпевніше використають у виборчій кампанії влади в столиці.

«Навряд чи Євлаха міг „звільнити суддя за мільйон доларів“. Рішення у справі ключової підручної фігури команди Черновецького рішення приймає Банкова. А ось те, що Євлах надав органам повне досьє на „соратників“, включно з явками, паролями, прізвищами, офшорами, - це факт. У Євлаха виявилася феноменальна пам’ять», - стверджує джерело ZN.UA.

Тепер, за словами джерела, якщо навіть у суді, виступаючи як свідок у кожній зі справ київських чиновників, котрі перебувають під слідством, екс-голова земельної відмовиться від своїх показань, - у слідства є необхідна інформація для того, аби самостійно довести винність фігурантів.

«Схоже, виборчий сезон-2012 у Києві обіцяє бути гучним, а інформація, отримана від Євлаха, може відіграти ключову роль у виборчій кампанії влади в столиці. Вона, влада, говоритиме про покарання винних і повернення киянам того, що в них забрав Черновецький. Що дійде до самого Черновецького, Довгого, Басса і Ко - не факт», - йдеться в матеріалі ZN.UA.

Докладніше про це читайте в свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в матеріалі «Євлах отримав свободу в обмін на показання?».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі