Порошенко після виборів залишиться в міністерстві, якщо його програма буде підтримана

Поділитися
Міністр економіки Петро Порошенко після виборів до Ради віддасть перевагу міністерській посаді, якщо його програма буде підтримана. Як відомо, Порошенко балотується в парламент як безпартійний самовисуванець по округу у Вінницькій області.

Міністр економіки Петро Порошенко після виборів до Верховної Ради віддасть перевагу міністерській посаді, якщо його програма буде підтримана.

На питання, якщо пройде до парламенту, залишить Порошенко міністерство чи залишиться, він відповів: «Нинішня ситуація в країні вимагає серйозних і рішучих дій. Вибори заважають вирішенню цих проблем, оскільки призводять до злочинного зволікання. Якщо моя програма відродження національної економіки знайде підтримку, будемо обговорювати. Якщо ні - буду захищати її в іншому місці. Але в будь-якому випадку я буду діяти, спираючись на закон», - заявив міністр в інтерв'ю виданню «Коммерсант-Украина».

Порошенко балотується в парламент як безпартійний самовисуванець по округу № 12 у Вінницькій області, а в окрузі № 16 кандидатом зареєстрований його батько - безпартійний самовисуванець, депутат Вінницької обласної ради, пенсіонер Олексій Порошенко.

Парламентські вибори в Україні заплановані на 28 жовтня. !zn

Читайте також:

Центрвиборчком зареєстрував Порошенка і його батька кандидатами-самовисуванцями по мажоритарці

Порошенко розповів, кому Янукович збирався «відірвати голову»

Порошенко має намір конкурувати у світі за рахунок продовольства і водних ресурсів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі