Рахунки телеканалу ТВі розморозили

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міністерство економічного розвитку і торгівлі дозволило телеканалу ТВі вести зовнішньоекономічну діяльність, розморозивши рахунки.

Телеканалу ТВі дозволили вести зовнішньоекономічну діяльність, повідомив генеральний директор телеканалу Микола Княжицький. За його словами, Міністерство економічного розвитку і торгівлі скасувало раніше застосовані санкції.

Раніше Княжицький заявляв про арешт валютних рахунків компанії, неможливість розрахунків на зовнішніх ринках через борг перед одним із зарубіжних партнерів, який оцінювали в 2 тисячі доларів.

Як повідомлялося, гендиректор телеканалу Княжицький заявляв про те, що валютні рахунки телеканалу ТВі арештовані. «Всі наші валютні рахунки арештовані за листом Мінекономіки, який є абсурдним і не має жодних підстав», - сказав він.

Княжицький також відзначав, що арешт вже оскаржений в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

У той же час він сказав, що телеканал програв у суді апеляцію Держподаткової служби щодо відшкодування 9 мільйонів гривень податкової заборгованості. Суд першої інстанції телеканал виграв.

Телеканал ТВі 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки «Тріолан», внаслідок чого можливість дивитися його передачі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з «тиском, що чиниться на телеканал». !zn

Читайте також:

Київська влада заблокувала телеканалу ТВі валютні рахунки

ТВі заборонили проводити зовнішньоекономічну діяльність без спеціального дозволу

Спостерігачі на виборах заступилися за опозиційний телеканал TBi

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі