Порошенко: Скоро по всьому світу будуть ходити на мітинги за Тимошенко, як раніше за Нельсона Манделу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Українська влада перетворила Юлію Тимошенко на символ боротьби за свободу, і скоро по всьому світу будуть ходити на мітинги на її захист. Про це заявив екс-міністр закордонних справ, голова Ради Національного банку України Петро Порошенко в ефірі «Шустер Live» увечері в п'ятницю, 28 жовтня.

П. Порошенко згадав, як у студентські роки «нас постійно водили на мітинги» на підтримку різних людей - звільнення з в'язниці Нельсона Мандели, звільнення Луїса Корвалана і Анжели Девіс.

«Ось такою поведінкою Україна доб'ється того, що Тимошенко для кожного пересічного європейця перетвориться на Луїса Корвалана, Нельсона Манделу або на Анжелу Девіс. І Україну будуть асоціювати з країною, де є політичне переслідування, де немає політичних свобод, де немає прозорого правосуддя і немає перспективи стати європейською державою», - зазначив П. Порошенко.

Він закликав владу зупиниться, оскільки «жодна політична боротьба і ніяке емоційне зіткнення не гідні європейської долі нашої держави».

Як вважає П. Порошенко, «комусь із української влади» слід повчитися на досвіді інших країн, як жертвувати «чимось тимчасовим в ім'я стратегічної мети».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі