Після переговорів Клінтон з Путіним розбіжності щодо Сирії зберігаються

Поділитися
© rus.ruvr.ru
Після зустрічі з Путіним, Клінтон заявила, що «суперечності залишаються, і, можливо, збережуться в майбутньому». У бесіді з Лавровим вона зазначила, що немає сенсу приймати "беззубі" резолюції в рамках РБ ООН з разу в раз, які Асад буде ігнорувати і продовжувати атаки на мирних жителів.

Суперечності між США і Росією з питання сирійського врегулювання зберігаються, повідомила держсекретар США Хілларі Клінтон за підсумками переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним і главою МЗС РФ Сергієм Лавровим на саміті АТЕС у Владивостоці.

"Необхідно залишатися реалістами. Ми не домовилися по Сирії. Протиріччя залишаються, і, можливо, збережуться в майбутньому", - заявила вона журналістам. "У бесіді з Лавровим я зазначила, що "немає сенсу приймати "беззубі" резолюції в рамках РБ ООН з разу в раз, які Асад буде ігнорувати і продовжувати атаки на мирних жителів", - підкреслила держсекретар.

- Для Асада в Москві приготували сотні квартир. Переїзд готується найближчим часом

Клінтон знову зазначила, що США разом з країнами-союзниками продовжать підтримувати сирійську опозицію в протистоянні з режимом президента Башара Асада. "Будемо допомагати їм готувати Сирію до демократичного майбутнього", - сказала держсекретар.

Разом з тим, вона зазначила, що США вітають ту важливу і відповідальну роль, яку Росія грає в Азії, і готові продовжувати співпрацю. !zn

Читайте також:

«Арабська весна» дозволила США продати рекордну кількість зброї

Росія готова в будь-який момент евакуювати свою військову базу з Сирії

США втрутяться в сирійський конфлікт, якщо Дамаск застосує хімічну зброю

Війська Асада почали зачистку Дамаска від повстанців: в сирійській столиці знову спалахнули кровопролитні бої

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі