Позачергова сесія Ради відбудеться в день всіх партійних з'їздів

Поділитися
На позачерговому засіданні депутати розглянуть кадрові питання, зміни до держбюджету, а також ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі в рамках СНД.

Позачергова сесія Верховної Ради шостого скликання відбудеться в понеділок, 30 липня - в день партійних з'їздів основних політичних сил. Відповідне розпорядження підписав спікер парламенту Володимир Литвин.

Як повідомила прес-служба ВР, сесія буде скликана на вимогу 157 народних депутатів і відповідно до частини другої статті 83 Конституції.

Фракції вже отримали розпорядження про проведення позачергової сесії. У розпорядженні міститься перелік питань, винесених на розгляд позачергової сесії.

- Партії визначилися з датами передвиборчих з'їздів


Серед них - кадрові питання (при цьому в документі не уточнюється, про які саме кадрових питаннях йде мова), питання ратифікації угоди про зону вільної торгівлі в рамках СНД, а також низку законопроектів головним чином пов'язаних з внесенням змін до бюджету.

Також серед переліку питань є питання про скасування рішень, прийнятих Верховною Радою, але також не уточнюється, про які саме рішення йдеться.

Нагадаємо, що 30 липня заплановано проведення партійних з'їздів ряду політичних сил, на яких стануть відомі кандидати в депутати на виборах до Верховної Ради.

У понеділок відбудуться з'їзди Компартії і Партії регіонів. В цей же день на з'їзд збереться Об'єднана опозиція. !zn

Читайте також:

Джерело: Литвин підпише закон про мови і збереже місце спікера

Об'єднана опозиція через можливі провокації перенесла свій з'їзд

Першу п'ятірку Об'єднаної опозиції оберуть на з'їзді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі