Представники Freedom House стурбовані здоров'ям Тимошенко

Поділитися
Тимошенко зустріла представників Freedom House лежачи, оскільки сидіти вона не може. Зустріч тривала близько години. Говорили про здоров'я і про вибори.

Представники неурядової організації Freedom House, що зустрілися з екс-прем'єром України Юлією Тимошенко в Качанівській виправній колонії в Харкові, стурбовані станом її здоров'я, повідомив представник організації Деймон Уілсон.

«Під час зустрічі вона не могла сидіти, вона лежала. І ми дуже стурбовані станом її здоров'я, її медичної підтримки та лікування. Це дуже важливе питання»- сказав Уілсон журналістам біля колонії.

Представник Freedom House підкреслив, що ця організація не підтримує окремі політичні партії чи персоналії. «Ми підтримуємо демократію, права людини і свободи», - сказав Уілсон.

За його словами, під час зустрічі з Тимошенко обговорювалося не лише питання її здоров'я, а й майбутніх парламентських виборів. Екс-прем'єр висловила стурбованість тим, щоб наступні парламентські вибори були чесними і демократичними.

Як повідомив журналістам заступник начальника Качанівської колонії Ігор Колпащіков, побачення проходило в кімнаті для слідчих дій, що розташована поруч з приміщенням, де знаходиться Тимошенко. Зустріч тривала близько години.

Нагадаємо, що Тимошенко перебуває в Качанівській колонії з кінця грудня. До цього з 5 серпня 2011 року її утримували в Лук'янівському СІЗО в Києві. !zn

Читайте також:

Тимошенко дозволили зустрітися з представниками Freedom House

Соратники Тимошенко назвали замовними заяви про причетність екс-прем'єра до вбивства Щербаня

Янукович півтори години говорив з директором Freedom House про новий КПК і вибори

Євросоюз не висував вимог щодо участі Тимошенко і Луценка у виборах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі