В ЄС підтвердили наміри парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Константан Грищенко та представники ЄС підтвердили наміри парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу цього року.

Міністр закордонних справ України Константан Грищенко та представники ЄС, які брали участь у зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн Вишеградської четвірки, Балтії, Данії та «Східного партнерства», підтвердили наміри сторін парафувати угоду про асоціацію до кінця першого кварталу цього року, повідомила прес-служба МЗС України.

У зустрічі взяли участь Високий представник ЄС у закордонних справах та безпековій політиці, Віце-президент ЄК Кетрін Ештон та Комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Перебуваючи в Празі, Грищенко провів окремі двосторонні зустрічі з Комісаром ЄС з питань розширення і європейської політики сусідства Фюле, керівниками МЗС Азербайджану Мамед’яровим та Естонії Паетом, Міністром торгівлі та інвестицій головуючої в ЄС Данії Дюр.

Глава зовнішньополітичного відомства України також взяв участь у зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів ГУАМ, під час якої Азербайджан представив пріоритети свого головування в цій організації у 2012 році. !zn

Читайте також:

В ЄС вважають, що провести угоду про асоціацію з Україною буде «самогубною місією»

Янукович вимагає узгодити з ЄС текст Угоди до 15 березня

Клюєв запевнив ЄС, що євроінтеграція - стратегічний пріоритет України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі