Президент Білорусі не знав, що Путін вже не президент

Поділитися
© perehid.kiev.ua
Олександр Лукашенко дав зрозуміти, що збирається і надалі керувати Білоруссю, незважаючи на значний термін перебування при владі. «Це ваші проблеми», - заявив він польським журналістам у відповідь на міркування, що в Європі неможливо бути президентом 15 років.
Олександр Лукашенко дав зрозуміти, що збирається і надалі керувати Білоруссю, незважаючи на значний термін перебування при владі. «Це ваші проблеми», - заявив він польським журналістам у відповідь на міркування, що в Європі неможливо бути президентом 15 років.За словами Лукашенка, таке можливе у Білорусі і в Росії. Реагуючи на репліку журналістів, що в Росії теж неможливо, тому що Путін більше не президент, Лукашенко серйозно здивувався: «Як?! А хто?» Міркуючи про те, що в інших країнах СНД лідери також правлять безстроково, Лукашенко пояснив, що і йому запропонували такий варіант, але він відмовився: «Про що ви говорите? Що у Польщі це неможливо. Ну, поляки так захотіли. У мене теж був варіант комбінацію влаштувати, і мені це пропонували. Я сказав: «Ні. Я на це не піду». Це ж злам для суспільства, це трата грошей». «Казахстан - світило демократії! Скільки хочу - стільки і буду», - так відгукнувся Лукашенко про президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, який нещодавно заявив, що збирається не просто балотуватися у президенти в 2012 році, але й залишитися при владі як мінімум до 2020 року. «Таджикистан, Туркменістан, з яким ви співпрацюєте і готові все ділити навпіл, тому що у них газ є, нафта. Азербайджан, - продовжив Лукашенко, перераховуючи країни, де лідери правлять десятиліттями. - Адже там такі закони. Весь пострадянський простір так живе». Також Лукашенко висловив впевненість у тому, що Росія докладає всіх зусиль, аби він не пішов на новий президентський термін. «Вони у Росії роблять все для того, щоб я програв ці вибори», - заявив білоруський лідер. Як вважає Лукашенко, така позиція пояснюється тим, що Росії не подобається небажання Білорусі увійти до складу Російської Федерації. «Я як перший президент суверенної держави не можу дозволити собі знищити країну, включити її до складу іншої держави», - відзначив у зв'язку з цим Лукашенко.

За матеріалами NEWSru.com

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі