Президент ПАРЄ планує зустрітися з Юлією Тимошенко

Поділитися
© European Union 2012 EP/Pietro Naj-Oleari
Жан-Клод Міньйон планує найближчим часом приїхати в Україну, щоб зустрітися з екс-прем'єром.

Президент ПАРЄ (Парламентської асамблеї Ради Європи) Жан-Клод Міньйон планує зустрітися з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це він повідомив під час зустрічі з дочкою лідера БЮТ Євгенією Тимошенко в п'ятницю, 15 червня.

"Я планую найближчим часом приїхати в Україну, щоб зустрітися з Юлією Тимошенко", - сказав Міньйон, якого цитує прес-служба БЮТ.
У свою чергу Євгенія висловила подяку Жан-Клоду Міньйон за його підтримку і за вклад, який робить ПАРЄ у поверненні Україні на демократичний шлях розвитку, зокрема, говорилося про моніторингових місіях і резолюції ПАРЄ.
"Ми дуже цінуємо все, що ви робите для України, її народу і політичних ув'язнених. Ваша допомога дуже потрібна", - сказала вона.
Нагадаємо, напередодні Тимошенко відвідала євродепутат Ребекка Хармс. За словами депутата, Тимошенко під час розмови з нею намагалася привернути їх увагу до стану здоров'я інших політв'язнів, зокрема, Юрія Луценка та Валерія Іващенка, і уникала розмов про свій стан здоров'я. ! Zn
Читайте також:
Тимошенко попросила євродепутатів подбати здоров'я Луценка та Іващенка
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі