Президент Польщі перед фіналом Євро-2012 зустрінеться з українською опозицією

Поділитися
© nzpress.ru
Коморовський має намір використати свій «символічний» візит до Києва на фінал Євро-2012 для зустрічі з представниками української опозиції. Однією з тем цієї зустрічі буде ситуація навколо Тимошенко.

Президент Польщі Броніслав Коморовський, який 1 липня відвідає фінал Євро-2012 в Києві, перед вирішальним матчем має намір поспілкуватися з представниками української опозиції.

«Перед матчем у польському посольстві в Києві президент Республіки Польща буде розмовляти також з представниками української опозиції», - повідомив міністр у канцелярії польського президента Яромир Соколовський, слова якого оприлюднені на офіційному сайті глави польської держави.
За його словами, однією з тем цієї зустрічі буде ситуація навколо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.
Соколовський також підтвердив, що Коморовський «поспілкується тет-а-тет з українським президентом», зазначивши при цьому, що візит польського президента до Києва на закриття Євро-2012 матиме символічний характер, оскільки глава української держави Віктор Янукович був на матчі відкриття єврочемпіонату у Варшаві.
Нагадаємо, що фінальний матч Євро-2012 між збірними Іспанії та Італії на НСК «Олімпійський» у неділю, 1 липня, мають намір відвідати президенти Молдови, Таджикистану, Білорусі, Вірменії, прем'єр-міністри Угорщини, Молдови, Італії та Іспанії. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі