Президент Світового конгресу українців розповість Януковичу, що він думає про демократію в країні

Поділитися
Президент Світового конгресу українців Євген Чолій має намір під час свого виступу в п'ятницю в Києві просити президента України Віктора Януковича сприяти звільненню екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з-під арешту.

«Я в своїй доповіді зрозуміло скажу, як світове українство дивиться на сьогоднішню ситуацію в Україні. Буду його (президента України - ред.) закликати, щоб якомога швидше... звільнити пані Тимошенко з-під арешту. Це буде основне питання», - сказав він журналістам у дворі Печерського районного суду Києва в четвер.

Є. Чолій назвав цей судовий процес розправою над опозицією. «Сьогодні я прийшов на цей суд, щоб побачити на власні очі суд, який влада визначає, як боротьбу з корупцією, а світ, і зокрема Світовий конгрес українців, уважає, що це боротьба з опозицією», - зазначив він.

Нагадаємо, що о 10:00 в п'ятницю, 19 серпня, в Національній опері України в Києві почнеться церемонія відкриття V-го Світового форуму українців, в якій, як очікують, візьме участь В. Янукович.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі