Заклики бойкотувати Євро-2012 принижують український народ, вважає Азаров

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр зазначив, що влада "при порожній скарбниці", яка залишилася від попередньої влади, змогла підготувати інфраструктуру країни до проведення чемпіонату - побудувати стадіони, аеропорти, мости і дороги.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає заклики Європи бойкотувати проведення Євро-2012 в Україні такими, що ображають український народ.

"Нам зараз говорять "бойкот Євро". Це нормально? Як до цього ставитися? Кого вони хочуть принизити? Хочуть нас принизити, весь наш народ, нашу країну хочуть принизити? А чому ми таких зусиль доклали?", - сказав прем'єр 7 травня на зустрічі з представниками громадських організацій ветеранів війни у Києві.

Він підкреслив, що сьогодні влада "при порожній скарбниці", яка залишилася від попередньої влади, змогла підготувати інфраструктуру країни до проведення чемпіонату - побудувати стадіони, аеропорти, мости і дороги.

Збірна Іспанії може відмовитися зіграти у фіналі Євро-2012 через Тимошенко


"Євро відбудеться, це буде свято для нашої країни, для наших людей. Нам би ще перемогти. Але перемогти буде складніше", - додав він.

Прем'єр також пообіцяв, що ціни на готелі для іноземних гостей будуть прийнятними, зазначивши, що ці ціни вже виставлені на сайтах готелів.

Причиною хвилі заяв про бойкот Євро-2012 стала поява в інтернеті фотографій Юлії Тимошенко, на яких екс-прем'єр демонструє сліди побоїв, нібито завданих їй у Качанівській колонії при транспортуванні в лікарню. !zn

Читайте також:

Німеччина закликала припинити дискусії про бойкот Євро-2012 і сконцентруватися на допомозі Тимошенко

Financial Times: Європейські лідери бойкотують Євро-2012 в Україні

Швейцарія готова виступити посередником між ЄС та Україною і прийняти на лікування Тимошенко

Прокуратура не виключає, що Тимошенко сама собі набила синці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі