Прокуратура перевіряє законність переведення Тимошенко до лікарні

Поділитися
© vtabloid.com
Прокуратура Харківської області проводить перевірку за заявою Юлії Тимошенко щодо законності її переведення з Качанівської колонії №54 у Центральну клінічну лікарню №5 "Укрзалізниці" Харкова.

Прокуратура Харківської області проводить перевірку за заявою екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо її законності переведення з Качанівської колонії у ЦКБ №5 "Укрзалізниці" (Харків), повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області у вівторок.

Як повідомлялося, Тимошенко, яка відбуває покарання за "газовою справою" в Качанівській виправній колонії у Харкові, пізно ввечері 20 квітня була перевезена на лікування у ЦКБ №5.

21 квітня на сайті партії "Батьківщина" з'явився український переклад звіту німецьких лікарів за результатами візиту до ЦКБ №5.

Чоловік Тимошенко вимагає у Путіна й Обами запобігти її вбивству

"Лікарня має багато передумов для реабілітації пацієнтів з проблемами (видалено діагноз). Проте з урахуванням особливих проблем пані Тимошенко, а також її особливої ​​особистої історії хвороби не здається ймовірним, що терапія там буде успішною", - наголошується у висновку лікарів, опублікованому на сайті "Батьківщини".

У неділю, 22 квітня, через відмову від медогляду Тимошенко була переведена назад в колонію.

Нагадаємо також, що 19 квітня 2012 року відбулося попереднє слухання у справі про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України", якою свого часу керувала Тимошенко. 20 квітня суддя Костянтин Садовський призначив справу до слухання на 28 квітня.

Тимошенко звинувачують в організації заволодіння та замаху на заволодіння чужим майном (державними коштами) шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення, організації ухилення від сплати податків корпорацією ЄЕСУ, що призвело до фактичного ненадходження коштів до державного бюджету; ухилення від сплати прибуткового податку з громадян, що спричинило тяжкі наслідки. ! Zn

Читайте також:

Заступник глави ГПУ: Тимошенко не звільнять з в'язниці за станом здоров'я

Тимошенко готова лікуватися у харківській лікарні, але з іншими лікарями

МОЗ: Тимошенко повернули в колонію через небажання лікуватися. А лікарня - це не готель

Тимошенко перевезли назад у колонію

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі