Прокуратура вимагає посадити Волгу на 6 років з конфіскацією

Поділитися
Колишній голова Держфінпослуг Василь Волга звинувачується в замаху на отримання хабара в розмірі 500 тис. доларів і розтраті 47 тис. гривень бюджетних коштів.

Державне обвинувачення просить Шевченківський районний суд Києва засудити колишнього голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волгу до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Таку вимогу на судових дебатах 4 вересня озвучив прокурор.

При цьому прокуратура просить позбавити Волгу права обіймати державні посади, пов'язані з виконанням організаційно-виконавчих та адміністративно-розпорядчих функцій.

Нагадаємо, Волга звинувачується в замаху на отримання хабара в розмірі 500 тис. доларів в обмін за дострокове виведення тимчасової адміністрації з «Першого кредитного товариства» і розтраті 47 тис. гривень бюджетних коштів внаслідок незаконного оформлення на роботу в Держфінпослуг свого водія Віталія Присяжнюка.

Волга перебуває під вартою з 19 липня 2011 року. Екс-чиновник визнає свою провину в недбалості при прийомі на роботу водія, проте причетність до корупції категорично заперечує. !zn

Читайте також:

Волга передав на волю, що його люди готові розповісти Януковичу про «багатомільярдний бізнес»


Суд відмовився відпустити Волгу під заставу

Волга частково визнав свою провину

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі