Прокуратура висуне екс-меру Алупки нове звинувачення

Поділитися
Суд направив матеріали кримінальної справи проти колишнього Алупкінського міського голови Андрія Харитонова, головного архітектора і землеупорядника міськради до прокуратури на додаткове розслідування.

Про це повідомляє прес-секретар прокуратури Криму Наталя Бояркіна.

«Судом матеріали було повернуто на дорозслідування. Вони надійшли до нас у Прокуратуру Криму. Всі зауваження суду було виконано, всі усунуто», - зазначила вона, додавши, що прокуратура вже готова висунути Харитонову нове звинувачення.

Як повідомлялося, 30 вересня кримські правоохоронці затримали мера курортного міста Алупка Андрія Харитонова та землеупорядника місцевої міськради. Їх підозрюють у розпорядженні землями дитячого протитуберкульозного санаторію імені Боброва на Південному березі Криму.

Харитонов входить до першої десятки виборчого списку кандидатів у депутати Верховної Ради Криму від партії «Союз». Окрім того, 3 жовтня кримські правоохоронці за підозрою у незаконному розпорядженні землями Ялтинського гірнолісного заповідника затримали селищного голову Лівадії Анатолія Мамикіна.

Йому інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем). За інформацією прокуратури автономії, А.Мамикін підозрюється у незаконному виділенні землі в межах Ялтинського гірнолісного заповідника 7 громадянам для житлової забудови. Збитки від цих дій склали 1,1 млн грн.

У жовтні минулого року співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали мера Алушти Володимира Щербину за підозрою у перевищенні службових повноважень. Його підозрюють у фальсифікації рішення сесії Алуштинської міськради.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі