Карпачова, яка "зникла", знайшлася на відпочинку у Криму

Поділитися
© pik.ua
Друг Карпачової, журналіст Ігор Слісаренко спростував чутки про її виїзд за кордон через тиск прокуратури. Екс-омбудсмен планує повернутися до Києва 28 травня і «активно спілкуватися з журналістами».

Екс-омбудсмен Ніна Карпачова, яка нібито «безслідно зникла» після відходу з посади та оприлюднення фотографій синців Юлії Тимошенко, знайшлася - вона відпочиває у Криму. Про це повідомив відомий журналіст Ігор Слісаренко, який дружив з Карпачовою вже близько п'ятнадцяти років і підтримує з нею постійний контакт.

«Востаннє, коли ми розмовляли, - кілька днів тому - вона була у Криму, у відпустці. Наскільки я знаю, повернеться до Києва в кінці наступного тижня, орієнтовно 28 травня. І тоді буде активно спілкуватися з журналістами», - розповів Слісаренко виданню «Комсомольская правде в Украине».

«Ніна Карпачова, звичайно, в курсі всіх подій, знає про всі заяви, які роблять політики, - вона постійно переглядає новини і буде розбиратися в усьому після повернення», - додав журналіст.

Як відомо, чутки про виїзд Карпачової за кордон виникли після заяви депутата Сергія Соболєва, яку він озвучив з парламентської трибуни. Соболєв повідомив, що екс-омбудсмен «не може навіть бути присутньою» в Україні через тиск Генпрокуратури.

Лідер парламентської фракції БЮТ Андрій Кожем'якін стверджував, що Карпачова виїхала за межі України, оскільки через оприлюднення фотографій синців екс-прем'єра Юлії Тимошенко проти неї завели кримінальну справу.

Видання «Українська правда» з посиланням на власні джерела повідомляло, що колишня уповноважена Верховної Ради з прав людини після від'їзду з України знаходиться в Росії.

У той же час, прокуратура Києва спростувала заяву про порушення справи щодо екс-омбудсмена. !zn

Читайте також:

У прокуратурі запевнили, що на Карпачову справи не заводили

Прокуратура заперечує, що Карпачова поїхала з України через переслідування

Карпачова втекла з України через тиск Генпрокуратури, - БЮТ

Рахункова палата перевірить, на що витрачалися гроші омбудсмена при Карпачовій

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі