Проти лідера «Ляпіса Трубецкого» порушили кримінальну справу

Відео
Поділитися
Проти лідера білоруської групи «Ляпіс Трубецкой» Сергія Міхалка в Білорусі порушено справу, повідомляє «Білоруський партизан» з посиланням на свої джерела.

Як відзначає видання, його хочуть звинуватити в образі президента Олександра Лукашенка.

Сам музикант зараз знаходиться на гастролях у Росії і поки відмовляється від розгорнутих коментарів. «Я не знаю подробиць. Дійсно, додому принесли повістку з вимогою з'явитися на допит до прокуратури. Повістку залишили матері, яка в цей момент була вдома. Буду у Мiнську - розберемося», - сказав «Білоруському партизану» С.Міхалок.

Нещодавно в інтернеті було опубліковано відеоінтерв'ю С.Міхалка, в якому він назвав О.Лукашенка «брехуном, злодієм і невігласом».

«Це людина, яка ненавидить свій народ і в кращому випадку заслуговує на справедливий суд. Але такі злочинці як Лукашенко, не залишають свідків своїх злочинів», - заявив лідер групи «Ляпіс Трубецкой».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі