Пшонка проведе ексгумацію тіла Чорновола

Поділитися
На засіданні Верховної Ради у четвер, 4 листопада, новообраний генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що син екс-лідера Народного Руху В'ячеслава Чорновола депутат Тарас Чорновіл, дав дозвіл на ексгумацію тіла його батька.
На засіданні Верховної Ради у четвер, 4 листопада, новообраний генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що син екс-лідера Народного Руху В'ячеслава Чорновола депутат Тарас Чорновіл, дав дозвіл на ексгумацію тіла його батька.«На сьогодні є письмовий дозвіл сина Чорновола на ексгумацію тіла його батька», - сказав він. «Питання ексгумації та інші експертизи будуть проводитися і будуть покладені в основу розслідування цієї кримінальної справи», - додав Пшонка. Як відомо, раніше Тарас Чорновіл не хотів давати дозвіл на ексгумацію тіла свого батька до президентських виборів. Водночас вдова Чорновола Атена Пашко в березні 2009 року виступала проти проведення ексгумації тіла її чоловіка. У червні Тарас Чорновіл уже дав згоду Генпрокуратурі на ексгумацію тіла свого батька, але потім відкликав її, мотивуючи це витоком інформації і небажанням, щоб розслідування було використано деякими політиками для самореклами. Нагадаємо, голова «Народного Руху України» В.Чорновіл і його водій Євген Павлов загинули 25 березня 1999 року в автокатастрофі. «Toyota», в якій вони знаходилися, зіткнулася з навантаженим КамАЗом на 5-му кілометрі траси Бориспіль-Золотоноша. 15 вересня син В'ячеслава Чорновола заявив, що у справі з'явилися певні зрушення, але без ексгумації тіла не обійтися. 13 жовтня Тарас Чорновіл заявив, що у слідства є факти, які підтверджують, що його батько, В'ячеслав Чорновіл був убитий.

За матеріалами Українська правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі