Путін хоче бачити Януковича на своїй інавгурації

Поділитися
Президент України опинився серед запрошених на інавгурацію Володимира Путіна. Також запрошено чинних президентів країн СНД.

Президента України Віктора Януковича очікують на інавгурації Володимира Путіна як президента Російської Федерації, яка відбудеться 7 травня. Про це повідомив керуючий справами президента РФ Володимир Кожин.

На інавгурацію Путіна очікують й інших чинних президентів. «Ми ведемо переговори з лідерами країн СНД», - сказав Кожин.

«Олександр Лукашенко і особливо Нурсултан Назарбаєв - мабуть, найближчі партнери РФ на пострадянському просторі. З Мінськом і Астаною Москва будує задуманий паном Путіним Євразійський економічний союз. Інтерес до українського президента Віктора Януковича має дещо інший характер. Кремль усе ще сподівається підключити сусідню Україну до своїх інтеграційних проектів. Однак Київ поки впирається», - зазначив він.

Раніше Володимир Кожин, чиє відомство відповідає за підготовку та проведення урочистостей повідомив, що вже отримано підтвердження приїзду до російської столиці від Сільвіо Берлусконі і Герхарда Шредера.

Між тим, видання «Інтерфакс» з посиланням на адміністрацію президента РФ повідомило, що, відповідно до усталеної традиції і практики, запрошення голів зарубіжних держав на церемонію інавгурації президента РФ Володимира Путіна не передбачається.

Нагадаємо, що ЦВК Росії 7 березня офіційно оголосила Володимира Путіна обраним на пост президента. Російський прем'єр на виборах 4 березня набрав 63,6% голосів. !zn

Читайте також:

В інтернеті викладено документи комісії, яка звинуватила Путіна у багатомільйонних махінаціях

Янукович обговорить з Путіним газові питання у кінці травня

Путін офіційно оголошений переможцем президентських виборі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі