Путін отримав посвідчення президента Росії

Поділитися
Голова ЦВК Росії вручив Путіну посвідчення глави держави. Посвідчення глави держави оформляється на підставі постанови ЦВК РФ про результати президентських виборів, і, зі зрозумілих причин, виготовляється в єдиному екземплярі.

Глава ЦВК Росії Володимир Чуров вручив сьогодні Володимиру Путіну посвідчення президента РФ. Зустріч Путіна, який вступив на посаду глави російської держави напередодні, з Чуровим відбулася у заміській резиденції президента у Ново-Огарьово.

Путін подякував Чурову і членам Центрвиборчкому за роботу.

Посвідчення голови держави оформляється на підставі постанови ЦВК РФ про результати президентських виборів, і, зі зрозумілих причин, виготовляється в єдиному екземплярі.

Воно є «книжечкою» у шкіряній обкладинці бордового кольору, яку на канцелярському сленгу прийнято називати «корочка». На обкладинці документа - Герб Росії і напис «Президент Російської Федерації». Всередині, як і належить, розміщена фотографія, вказані прізвище, ім'я та по батькові обраного президента, термін його повноважень і місце видачі посвідчення. Документ підписує голова ЦВК РФ, він і вручає посвідчення.

Володимиру Путіну вручили «ядерну валізку» (відео)

Сама процедура вручення не врегульована у законодавстві. Як правило, рішення про час і місце її проведення, а також формат приймається протоколом.

Нагадаємо, що новий президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія вступає у новий етап свого розвитку. «Нам потрібно вирішувати завдання принципово іншого рівня, іншої якості і масштабу. Найближчі роки будуть визначальними для долі Росії на десятиліття вперед», - свказал він у своїй інавгураційній промові. !zn

Читайте також:

Путін запропонував Держдумі призначити Медвєдєва прем'єром

Путін у найближчі роки має намір визначити життя Росії на десятиліття вперед


Путін дасть поштовх для розвитку відносин з Україною, - посол Росії

Янукович привітав Путіна зі вступом на посаду президента Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі