Путін передав управління «Єдиною Росією» Медведєву

Поділитися
Володимир Путін передав головування в партії влади «Єдина Росія» прем'єру Дмитру Медведєву, який заявив із цього приводу, що партія «повинна наступати, а не виправдовуватися». І поставив перед однопартійцями завдання «перемагати на всіх виборах» у РФ.

Президент Росії Володимир Путін передав головування в партії влади «Єдина Росія» прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву. Таке рішення було прийнято делегатами ХIII з'їзду партії «Єдина Росія» в Москві.

«Вважаю своїм обов’язком згуртувати всі політичні сили, всіх громадян країни навколо загальнонаціонального порядку денного. Пост президента традиційно носить надпартійний характер. Глава держави висловлює й захищає інтереси всього суспільства незалежно від партійних пріоритетів кожного виборця країни й зобов'язаний бути неупередженим», - сказав Путін.

Він підкреслив, що загальносвітова демократична практика, коли керівник уряду представляє правлячу партію й спирається на парламентську більшість. «Тому вважаю, що на чолі партії має стати Дмитро Анатолійович Медведєв», - сказав В.Путін.

При цьому він запропонував делегатам з'їзду підтримати кандидатуру Д.Медведєва на посаді лідера «Єдиної Росії». При цьому Президент РФ повідомив, що вважає партію «Єдина Росія» своїм ключовим союзником і партнером, тією силою, яка готова використовувати всі свої можливості для побудови вільної, сильної й процвітаючої країни

У свою чергу, Д.Медведєв підкреслив, що треба розповідати про досягнення партії росіянам. При цьому він упевнений, що таких успіхів на рахунку партії достатньо. «Ми повинні не виправдовуватися, а наступати», - заявив він.

За його словами, «Єдина Росія», завжди діяла як відповідальна політична сила. «Ми разом не так мало зробили, у партії є серйозні заслуги перед суспільством: це зміцнення держави, розвиток громадянського суспільства, забезпечення стабільності в період глобальної економічної кризи», - сказав він. За його словами, показником високої довіри до партії стала перемога на виборах до Держдуми, а також обрання Володимира Путіна президентом.

Виступаючи на з'їзді "Єдиної Росії", Медведєв поставив перед партією завдання "перемагати на всіх виборах" у РФ.

Медведєв підкреслив, що "перед" Єдиною Росією "стоїть завдання і далі підтверджувати своє лідерство в політичній системі країни". "Доводити свою силу, можливості та ефективність нам доведеться в набагато більш конкурентних умовах. Партії доведеться пройти дуже серйозний і складний тест на стійкість і ефективність, на здатність оновлюватися і розвиватися", - сказав він.

Як зазначив прем'єр, "хороший результат для нашої партії - це перемога на всіх виборах. І до неї потрібно прагнути".

За його словами, перемога має бути отримана, зокрема і на тих виборах, які пройдуть цього року вже за новими правилами. "Це і буде найголовніший тест і найбільше випробування. І я впевнений, що наш успіх стане закономірним, якщо ми зможемо пред'явити себе як сучасна політичну силу, що розвивається", - сказав Медведєв.

Лідер "Єдиної Росії" також ставить перед партією завдання на майбутніх через п'ять парламентських виборах отримати більшість. "Я думаю, що ніхто з присутніх тут не буде сперечатися з тим, що через п'ять років, коли знову пройдуть чергові вибори в Держдуму, а політичний хід подій незворотній, "Єдина Росія" зобов'язана знову стати першою і знову завоювати парламентську більшість", - заявив Д.Медведєв.

Україну на з'їзді «Єдиної Росії» представляє прем'єр-міністр України Микола Азаров, який наразі виступає на з'їзді. З 450 депутатів Держдуми Росії у «Єдиної Росія» 238 мандатів, КПРФ - 92, «Справедливої ​​Росії» - 64, ЛДПР - 56. !zn

Читайте також:

Президенти України та Росії зустрінуться в середині липня в Ялті

Росія вважає, що точка неповернення в газових переговорах з Україною пройдена

В Росії сформовано новий уряд

Західні ЗМІ про Медведєва: Навіть «просочений горілкою» Єльцин був переконливішим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі