Путін прилетів до Криму до Януковича

Поділитися
Очікується, що на зустрічі лідерів України та Росії буде підписано договір про делімітацію морського кордону по Азовському морю і в Керченській протоці. Особливу увагу також передбачається приділити обговоренню взаємодії в газовій сфері.

Президент РФ Володимир Путін 12 липня прилетів до Криму. У Ялті російський лідер зустрівся з президентом Віктором Януковичем.

Зустріч Віктора Януковича і Володимира Путіна проходить у рамках засідання українсько-російської міждержавної комісії в Лівадійському палаці. Очікується, що на ній буде підписано договір про делімітацію морського кордону по Азовському морю і в Керченській протоці.

Окрім того, в ході переговорів за участю керівників низки міністерств і відомств, Росія і Україна розглянуть стан та перспективи двостороннього співробітництва в таких областях, як енергетика, транспорт, космос, торгово-економічне, військово-технічне співробітництво, гуманітарні зв'язки

- Путін сконцентрується на зміцненні впливу на пострадянському просторі

Особливу увагу передбачається приділити обговоренню взаємодії у газовій сфері, реалізації спільних програм в галузі авіаційної промисловості. Сторони також проведуть «звірку годинникыв» з питань розширення договірно-правової бази перебування Чорноморського флоту Росії на території України, прикордонних питань, обговорять аспекти двосторонньої взаємодії з актуальних міжнародних проблем.

Читайте також:

Путін 12 липня обговорить з Януковичем газові питання і перебування ЧФ РФ у Криму

Янукович і Путін готові закріпити розмежування Азово-Керченської акваторії

Путін налаштований на поліпшення відносин з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі