Путін визнав, що президентські вибори пройшли з порушеннями

Поділитися
За два передвиборчі місяці і у день голосування спостерігачі московського центру «Вибори-2012» отримали загалом 4 з половиною тисячі звернень на порушення виборчого законодавства. Путін пообіцяв розібратися.

Прем'єр-міністр Володимир Путін, обраний президентом Росії, визнав, що на виборах 4 березня були порушення. Він сказав, що розраховує на ретельну перевірку всіх скарг.

Путін відвідав 6 березня ситуаційний центр «Вибори-2012» у Московській юридичній академії, де зустрівся з представниками корпусу спостерігачів «За чесні вибори» та учасниками проекту «Громадяни за чесні вибори».

Прем'єру повідомили, що за два передвиборчі місяці і у день голосування спостерігачі центру отримали загалом 4 з половиною тисячі звернень на порушення виборчого законодавства.

«Порушення, звичайно, були. Потрібно їх виявляти, вичищати, робити так, щоб все всім було зрозуміло... Розраховую на максимальний контроль і моніторинг ситуації, щоб ніякого бруду (на виборах) не було», - сказав Путін.

Відповідаючи на питання про обурення опозиції підбиттям підсумків виборів, Путін сказав, що фальсифікації на виборах і мітинги не пов'язані. «Це елемент політичної боротьби, це стосунку до виборів не має», - зазначив Путін.

Нагадаємо, раніше місія міжнародних спостерігачів від ОБСЄ заявила, що президентські вибори в Росії були проведені з «перекосами» на користь одного з кандидатів - чинного прем'єр-міністра Володимира Путіна.

Саме голосування, за оцінками спостерігачів, пройшло без серйозних порушень, проте процес підрахунку голосів отримав негативну оцінку майже на третині виборчих дільниць, де були присутні спостерігачі ОБСЄ.

У свою чергу, глава російського ЦВК Володимир Чуров заявив, що міжнародні спостерігачі виявляють інтерес не стільки до виборів у Росії, скільки до її військових і закритих об'єктів.

Читайте також:

Євросоюз визнав перемогу Путіна на виборах

Янукович привітав Путіна з перемогою по телефону

Російські виборці в Україні проголосували за Путіна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі