Рада дозволила вищим чиновникам-пенсіонерам залишатися на держслужбі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Депутати підтримали ініціативу Кабміну дозволити вищим чиновникам залишатися на державній службі після досягнення 65 років.

Верховна Рада Україна прийняла закон, який дозволяє чиновникам залишатися на державній службі після досягнення ними 65 років. За ухвалення урядового законопроекту N9764 у четвер, 15 березня, проголосували 255 депутатів.

Нагадаємо, законопроект передбачає, що державним службовцям, які обіймають посади першої категорії, перебування на державній службі може бути дозволено і після досягнення 65-річного віку в зв'язку з потребами служби.

Згідно з чинним до 1 січня 2013 року законом про держслужбу, до першої категорії належать посади перших заступників міністрів, керівників міністерств і відомств, які не є членами уряду України, їх перших заступників, голів і членів державних колегіальних органів, голів облдержадміністрацій, керівників адміністрації президента, апарату Верховної Ради, заступників керівників адміністрації президента України, апарату Верховної Ради, інші прирівняні до них посади.

Читайте також:

Лавринович шокований результатом реформи держслужби

Держслужбовцям обіцяють збільшення зарплат у 2-3 рази - до 20 тис. грн

Рада прийняла новий закон про держслужбу

Рада попередньо погодилася відстрочити вихід на пенсію топ-чиновників

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі