Рада розгляне заборону пропагадни гомосексуалізму

Поділитися
Проектом закону пропонується, що на території України забороняється спрямована на дітей пропаганда гомосексуалізму, яка може негативно позначитися на фізичному і психічному здоров'ї дітей.

Комітет з питань свободи слова та інформації рекомендує парламенту прийняти за основу законопроект (№10290) про заборону спрямованої на дітей пропаганди гомосексуалізму. Про це повідомляє інформаційне управління Верховної Ради. Як наголошується, проектом закону пропонується, зокрема, встановити, що на території України забороняється спрямована на дітей пропаганда гомосексуалізму, яка може негативно позначитися на фізичному і психічному здоров'ї дітей, вплинути на їхній моральний і духовний розвиток, у всіх сферах суспільного життя, включаючи освіту, культуру, телебачення, радіомовлення, ЗМІ.

Документ містить також норму, згідно з якою жодне з положень його не може трактуватися як таке, що обмежує конституційні права і свободи людини і громадянина на свободу думки та слова, вільне вираження своїх поглядів і переконань, об'єднання у політичні партії та організації, проведення мирних зібрань і громадських заходів.

Мауріціо Фаджоні: «Люди, які живуть гомосексуальним життям, не можуть вимагати права вступати в шлюб або мати дітей»

Також автори законопроекту наполягають, що законопроект не спрямований на обмеження чи звуження прав осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації.

У той же час, на думку членів комітету, «першочерговим завданням сьогодні є не тільки запозичення позитивного досвіду зарубіжних країн у вирішенні проблеми пропаганди гомосексуалізму, а забезпечення реалізації прав дітей, забезпечення їм можливостей для здорового психічного, морального, духовного та фізичного розвитку».

Зазначимо, що автором цього законопроекту є депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко. !zn

Читайте також:

Європейський суд з прав людини визнав незаконними відмови влади Москви у проведенні гей-парадів

Хай живе полігамія?

Фідель Кастро взяв на себе провину за переслідування геїв

Обама оголосив боротьбу за права сексменшин пріоритетом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі